Laholm:2021:19

Lärare i trä- och metallsslöjd till Veingeskolan inför läsår 21/22

Nu söker vi på Laholms kommun en ny medarbetare till vår skola!

 

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat.

Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS'.

Arbetsplatsen

Veingeskolan är en F-9 skolan med ca 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012. Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal.

 

På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum.

Arbetsuppgifter

Undervisning i trä- och metallslöjd i årskurserna 7–9, ca 80%. Beroende på behörighet kan det bli aktuellt med undervisning i ytterligare ämne.

 

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i trä- och metallslöjd för årskurserna 7-9.

Meriterande med behörighet i ytterligare ämnen. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

 

Vi ser att du bifogar personligt brev, cv och lärarlegitimation om den har erhållits.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, ca 80%

(Beroende på behörighet kan sysselsättningsgraden bli högre)


Tillträdesdag

Augusti 2021

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Tarja Kemppainen, rektor 7–9, 0430-156 21

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-03-01

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
 


Visa annons som pdf