Beteendevetare till Mobila teamet i Hylte kommun
Hylte:2021:8

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Mobila Teamet Hylte kommun
Mobila teamet är en del av Hylte kommuns öppenvård och arbetar med insatser till barn/ungdomar samt vuxna. Mobila teamet är en del av Socialtjänstens individ- och familjeomsorg Barn och unga, men utför även insatser på uppdrag från andra enheter. Insatserna mobila teamet utför är bland annat konsultativt stöd till skola/elevhälsa. Missbruksbehandling för ungdomar och vuxna. MI-samtal samt råd och stöd samtal. Insatser kring beteendeförändring.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom eller har en högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller liknande akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande för tjänsten är om du som söker har tidigare erfarenhet av barn och ungdomar i utsatta situationer. Erfarenhet av missbruksvård för ungdomar/vuxna. Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat med MI-samtal, HAP och ÅP samt har en KBT-utbildning.

Förmåga till att samarbeta och arbeta i grupp är viktiga egenskaper i denna tjänst. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser att du bifogar personligt brev och cv.

B körkort är ett krav.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning.

Tillträdesdag
2021-05-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-02-28

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 


Upplysningar
Sofie Matovic  Enhetschef, sofie.matovic@hylte.se

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

Fackförbundet SSR, Katja Larsson, nås via kontaktcenter 0345-180 00Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastning och misstanke register uppvisas vid anställning.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf