Laholm:2021:23

Enhetschef till äldreomsorgen, vikariat, Laholms kommun

med placering Hemtjänst Område 3(Skottorp, mellbystrand/Skummeslöv)

 

Nu söker vi på Laholms kommun en flexibel enhetschef till hemtjänsten.

 

Vi arbetar så klart för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Vår ledningsfilosofi:

 

Förebild; genom ord och handling, står vi för en kultur- och värdegrund som främjar samverkan, mångfald och hälsa/välmående 

Engagerande; vi skapar ett transparant, kommunikativt klimat där kreativitet, nyfikenhet och goda idéer tas om hand. 

Medskapande; vi ser, har tillit till och involverar människorna utifrån deras förmågor och resurser.  

Modig; vi är en tillåtande och kreativ organisation som främjar förändringsarbete, goda idéer och vågar prova nya vägar. 

Ansvarstagande; tillsammans leder vi mot uppsatta mål och tar ansvar för Laholm kommuns utveckling.


Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att under Verksamhetschef för äldreomsorgen ansvara för planering, ledning, utveckling och uppföljning av verksamhet för äldre i ett av våra områden i Laholms kommun.


Kvalifikationer
Högskoleutbildning till socionom, inom social utveckling eller annan inriktning som arbetsgivaren finner lämplig. Ledarskapsutbildning är meriterande.

B körkort är ett krav.

Det är önskvärt att du har ett par års erfarenhet av chefskap och erfarenhet inom vårdverksamhet gärna från hemtjänsten. Det är viktigt att du är en bra ledare med god förmåga att motivera och utveckla medarbetare. Vidare har du en positiv människosyn och gillar utveckling och förändring.

Arbetet är omväxlande och ställer högra krav på att snabbt ställa om resurserna gentemot behoven.

 

För oss är det viktigt att du arbetar för delaktighet och brukarmedverkan. Vi ställer höga krav på planeringsförmåga och stor handlingskraft. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform
Vikariat, 2021-05 till och med 2021-08, heltid


Tillträdesdag

Maj 2021

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kristina Isaksson, Verksamhetschef, tel 076-7809084

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2021-02-23

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf