Barnskötare till Rödluvans förskola
Hylte:2021:9

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?Rödluvans förskola

Förskolan finns i centrala Rydöbruk intill Rydöbruk skola och består av två avdelningar, Ängslyckan och Skogsdungen. På förskolan arbetar vi för att barnen ska känna sig trygga och delaktiga, vi sätter barnens nyfikenhet och intresse i första hand och tar oss tiden att lyssna på deras idéer. Vi vill genom lek, rörelse och skapande inspirera barnen till att lära och utforska. Förskolan har närhet till fina uteområden där vi har en stor härlig lekplats med gungor, rutschkana, klätterställning och pulkabacke. För att öka våra möjligheter att erbjuda en trygg omsorg och samtidigt stimulera till utveckling och lärande för alla våra barn, har all personal inom förskolan fått kompetensutveckling via SPSM (Specialpedagogiska Skolmyndigheten) och just nu pågår vår uppdragsutbildning till förskollärare som genomförs tillsammans med Kristianstads universitet.


Arbetsbeskrivning

I ditt kommande uppdrag som barnskötare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för utvecklingen av vår pedagogiska verksamhet. Du synliggör och utvecklar barns lärprocesser med hjälp av den pedagogiska dokumentationen. Du skapar förutsättingar för att varje barn utifrån sina behov och ges utrymme att utvecklas.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, som har ett stort engagemang i ditt arbete och som är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas. Du arbetar för att alla med glädje går till förskolan varje dag och att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna, trygga och har stor tilltro till sig själva och sin förmåga.

 

Vi har höga krav på bemötande då vi ser vårdnadshavare som en viktig samarbetspartner och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform/Varaktighet
Allmän visstidsanställning till och med den 30 juni 2021

 

Omfattning

Heltid 100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

 


Sista ansökningsdag

2021-02-28

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas i organisationen.

Upplysningar
Laila Bertilsson, Rektor 0345-181 35

 

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund, expedition 0345-181 42

Kommunal expedition 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
 


Visa annons som pdf