Laholm:2021:29

Textilslöjdslärare samt trä- och metallslöjdslärare till Parkskolan

Nu söker vi på Laholms kommun inför läsåret 2021/2022 lärare för undervisning i textilslöjd samt i trä- och metallslöjd.

 

Arbetsplatsen

Mitt i Laholm, på höjden intill Stadsparken, ligger Parkskolan. Parkskolan vilar på en mer än 100 år gammal tradition av trivsam gemenskap och goda resultat. Den är en av kommunens skolor för årskurserna F-6. Den fasta personalstyrkan, som idag uppgår till ca 40 personer, är en mycket god blandning från flera som är relativt nya i yrket till de som börjar närma sig slutet på sin lärargärning.

 

Parkskolan är dessutom övningsskola till Halmstad högskola och vi tar därför regelbundet emot lärarstudenter som är under utbildning och håller på det viset oss ständigt uppdaterade inom utbildningsområdet.

 

Parkskolan är skolan där alla ständigt får växa och utvecklas, elever som personal!

Kunskap och kultur samverkar i vår vardag. Den mångfald som finns i vårt samhälle och därmed på vår skola, ser vi som en stor tillgång - det är något vi uppskattar och tar tillvara på. Parkskolan har alltid haft en god blandning av olika kulturer och vårt mål är att möta alla elever så att de får en god möjlighet att lyckas hos oss, oavsett språklig bakgrund. Med detta följer också att vi arbetar aktivt med respekt och förståelse för att människor är olika och har olika förutsättningar.

Skolan har en rörelseinriktning där vi tror på att rörelse gynnar inlärning tillsammans med ett samarbetsinriktat klimat såväl i klassrummet som bland personalen.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för antingen textilslöjdsundervisningen eller trä- och metallslöjdsundervisningen för eleverna i åk 3–6 på Parkskolan samt på kommunens nyaste grundskola Glänningeskolan.

Det innebär att din arbetsplats kommer att vara både på Parkskolan samt Glänningeskolan.

 

Din ständiga strävan ska vara att arbeta för aktiva klassrum med gott samarbete.

 

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurserna 3–6 i ämnet slöjd med inriktning antingen textilslöjd alternativt trä- och metallslöjd, alternativt ha motsvarande utbildning eller erfarenhet. Ytterligare ämnesbehörighet utöver slöjd är meriterande.

 

Vi vill att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid med Parkskolan som huvudanställning, inom Laholms kommun.

 

Tillträdesdag

Terminsstart ht-21.

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Petra Filipsson, rektor, 0430-150 01 eller 070-280 66 14

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2021-03-07

 

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

 

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf