Laholm:2021:33

Lärare F-3 till Vallbergaskolan inför läsår 2021/2022

Nu söker vi på Laholms kommun inför läsår 2021/2022 lärare för undervisning i årskurserna F-3 till Vallbergaskolan.

 

Beskrivning

Vallbergaskolan är en F-6 skola med ca 160 elever. Skolan kompletteras av ett fritidshem som består av två avdelningar. Skolan ligger mitt i byn och förutom skolgården med rikliga lekmöjligheter finns det även bibliotek, idrottssal och utebad. Skolan har även tillgång till Naturstigen som utvecklats tillsammans med lärare och elever i samverkan med byalaget. Vallbergaskolan är dessutom en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Högskolan i Halmstad och förmånen att regelbundet ta emot studenter.

 

Arbetsuppgifter

Du är legitemerad lärare F-3 och arbetar aktivt med lärmiljöer för att ge alla elever samma möjligheter att utvecklas så långt som möjligt. På Vallbergaskolan får du arbeta tillsammans med utvecklingsinriktade kollegor. Våra ledstjärnor är motivation, ansvartagande, samarbete, trygghet och utveckling. Du är engagerad och har ett postivit lösningsfokuserat förhållningssätt som skapar goda möten i samspelat med elever, vårdnashavare och kollegor.

Du förväntas skapa undervisning som är tillgängllig för alla och att du utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet löpande utvecklar den och därmed bidrar till hela skolans utveckling.

 

Är du nyutexaminerad får du 10 % nedsatt undervisningstid för att få tid till reflektion samt möte med mentor och som anställd i Laholms kommun får du tilllgång till persondator, fortbildning och friskvård.

 

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurserna F-3.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande.

 

Som lärare handlar arbetet om relationer vilket gör att bemötande, förhållningssätt och samarbetsförmåga är viktiga aspekter. Du är en tydlig ledare och har höga förväntningar på dig själv, dina elever och dina kollegor. Du är lösningsfokuserad, vågar pröva nya idéer och du har ett professionellt förhållningssätt som genomsyrar ditt arbete. Personlig lämplighet kommer att värderas högt.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, CV och lärarlegitimation om den har erhållits.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För mer information är du välkommen att kontakta oss.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdagen

Augusti 2021

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Anna Ericsson,
rektor, 076-51 67 984

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-03-07

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
 


Visa annons som pdf