Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:37

Yrkeslärare i fordonsteknik till Campus Laholm

 

Laholms kommun har etablerat ett campus där gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola och arbetsmarknadsenhet gemensamt skapar bra förutsättningar för samhällets, näringslivets och medborgarnas utveckling. Nu söker vi dig som vill vara en del av yrkesutbildningarna i Laholm och bli en viktig del i elevernas utveckling. Då en av våra lärare kommer att vara tjänstledig söker vi en lärare på deltid till Fordon- och transportprogrammet på Campus Laholm.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa gymnasieelever och i förekommande fall vuxna elever i fordonsteknik på gymnasial nivå. Du samarbetar med andra pedagoger för att ge våra elever bästa förutsättningar för sina studiemål.

 

Kvalifikationer
Erfarenhet från arbete med personbilsteknik är ett krav och vi ser helst att du har kunskap om traditionell fordonsmekanik/elektronik såväl som modern diagnosteknik, gärna även mot lastbilar/tunga fordon/maskiner.

 

Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet är meriterande. Utveckling är en naturlig del av ditt arbete och du kommer till och från att ingå i konstellationer med andra pedagoger för att göra utbildningen än mer attraktiv och effektiv.

 

Vi värdesätter ett pedagogiskt förhållningssätt och en god förmåga att både arbeta självständigt och att samarbeta med kollegor och företag/bransch.

 

Du är en naturlig samarbetspartner för arbetsgivarna inom fordons- och transportbranschen.

 

Anställningsform
Vikariat till och med 2021-06-16 med eventuell möjlighet till förlängning, deltid 50%.

 

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse                  

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Ulf Bergström, Rektor, 070-244 89 22

Ida Axelsson, bitr. rektor, 076-696 63 76

Fackliga upplysningar

Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Sista ansökningsdag
2021-03-19

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.


Information till annonssäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf