Laholm:2021:38

Barnskötare till Allarps förskola, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun barnskötare till Allarps förskola.

 

Visionen för Laholms kommuns förskolor är att:

Alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag”.

 

Arbetsplatsen

Allarps förskola är en av Laholms nyaste förskola och startade i augusti 2017.

Idag finns det 67 barn inskrivna på förskolans 4 avdelningar. Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga och utforskande miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

 

På Allarps förskola arbetar vi TILLSAMMANS för att känna GLÄDJE, skapa ENGAGEMANG, väcka och ta tillvara på allas NYFIKENHET.

 

Nu söker vi en barnskötare till Allarps förskola. Vi söker en engagerad och entusiastisk person som kan komplettera vårt arbetslag. Du ska våga prova nya vägar tillsammans med barnen och kollegorna, arbeta för både din egen och verksamhetens utveckling samt se till barnets bästa i alla lägen.

 

Arbetsuppgifter

Som barnskötare är du delaktig i att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Du reflekterar, dokumenterar och utvecklar verksamheten med barnens bästa i fokus. Allt detta sker i nära samarbete med kollegor, barn och vårdnadshavare.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du ska vara väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i läroplanen och ha god förmåga att omsätta våra styrdokument både i praktik och teori.

 

Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan, du vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Du ser möjligheter i mångfald och variation. Du har en förmåga att kommunicera, samordna och leda. Utgångspunkten i ditt yrkesutövande är med hjälp av ett lösningsinriktat fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, deltid 85%


Tillträdesdag

2021-05-01, eller enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar
Malin Mauritzson, rektor, 0430-155 91, 0722-06 52 43

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–150 00

Sista ansökningsdag
2021-03-07

Intervjuer är beräknade att hållas under vecka 11, intervjuer kan även komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf