Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Undersköterska till särskilt boende i Långaryd
Hylte:2021:14

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess ca 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?Arbetsuppgifter
Hylte kommun söker undersköterska till Höstro i Långaryd. Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.

Vi arbetar med sk tvättstugeschema.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och i olika situationer. Arbetet som omsorgsassistent kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. God datavana och körkort ställer arbetsgivaren som ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

En tillsvidaretjänst

 

Omfattning

90%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-03-14

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Upplysningar

Katrin Bernström, Enhetschef särskilda boende: 0345-18474

Fackförbundet Kommunal expedition: 0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf