Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Undersköterska till särskilt boende i Hyltebruk
Hylte:2021:15

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess ca 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?Arbetsuppgifter
Hylte kommun söker undersköterska till Malmagårdens korttidsboende, Malmagatan 2 övre plan i Hyltebruk. Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.


Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter omsorgstagarens behov i olika situationer och vara fokuserad på att främja det friska hos våra omsorgstagare. Arbetet som undersköterska kräver att du är flexibel, lösningsfokuserad och ser möjligheter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha god samarbetsförmåga och ett bra bemötande. Du ska vara stresstålig och klara av att jobba med flera bollar i luften. I ditt arbete kommer delegering och goda kunskaper i dokumentation vara ett krav.

 

God datorvana och körkort ställer arbetsgivaren som ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

En tillsvidaretjänst

 

Omfattning

90%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-03-14

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar

Alexandra Andrews, Enhetschef särskilt boende: 0345-181 83

Fackförbundet Kommunal expedition: 0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf