Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:40

Lönekonsult till Verksamheten för HR och Lön, Laholms kommun

Nu söker vi en lönekonsult till verksamheten för HR- och lön i Laholms kommun.

 

Har du ett stort samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning? Då har vi en spännande och utvecklande tjänst att erbjuda tillsammans med engagerat och kompetent team!

 

Arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på verksamheten för HR- och lön, inom kommunstyrelsens förvaltning.

Just nu är vi inne i ett spännande arbete med bland annat att digitalisera mer av vårt arbete, genom en processkartläggning som en del av vår förändringsprocess mot ännu effektivare arbetssätt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team bestående av lönekonsulter, systemansvariga, HR-administratör och HR-konsulter.

 

Arbetsuppgifter                                                                                                                   

Tjänsten innebär att du självständigt arbetar inom aktuella löneavtalsområden med löneadministration. Du arbetar med hela löneprocessen och stödjer chefer, medarbetare och förtroendevalda i förekommande löne- och arvodesfrågor. Du jobbar kvalitetssäkrande och konsultativt och håller utbildning för chefer i lönesystemet Heroma. Du planerar och organiserar det egna arbetet självständigt men även mycket tillsammans med arbetsgruppen och övriga medarbetare på verksamheten för HR- och lön.

 

Kvalifikationer

Du har KY-utbildning inom lön men du kan alternativt ha en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du några års erfarenhet av operativt arbete med lönehantering där du tolkat kollektivavtal är det meriterande. Vi använder löne- och HR-systemet Heroma, vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemet det är dock inget krav.

 

För att lyckas med arbetet har du en positiv och lösningsinriktad inställning och du är bra på att skapa goda och förtroendegivande relationer. Med hög servicekänsla, tydlighet och pedagogisk förmåga kommunicerar du lönerelaterade frågor.

 

Ditt arbetssätt är i övrigt strukturerat samt inriktat på samarbete och dialog. Du är nyfiken och utvecklingsinriktad, samtidigt som du har hög kvalitet på det utförda arbetet. Arbetstempot är varierande vilket gör att du behöver ha förmågan att kunna växla tempo och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tjänsten är heltid och vi erbjuder flextid, friskvårdsförmåner och mycket trevliga kollegor!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Marie Jansson, systemansvarig/arbetsledare, 0705–130 153

Malin Sörensen, HR-chef, 070-177 05 17

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2021-03-14

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa begärs in vid ett senare tillfälle i ansökningsprocessen.

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf