Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:41

Driftspersonal till Gata/park, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun driftspersonal till Gata/park.

 

Beskrivning

Inom Samhällsutveckling finns avdelningar för Drift, miljö, plan & bygg samt planering. Vi söker nu nya medarbetare till driftenheten.

 

Driftenheten  består av ca. 20 medarbetare och du kommer som en del i gruppen arbeta brett inom de område som driftenheten anvarar för.

 

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär skötsel av kommunens parker, gator, lekplatser, stränder, enskilda vägar mm.

Enheten arbetar också med nyanläggning av både park och gatubyggnad, lekplatsbyggnation, anläggningsarbeten, kontroll och tillsyn av enskilda vägar mm.

Beredskapstjänst kan komma att ingå i tjänsten 


 
Kvalifikationer
Du är en pigg, glad och prestigelös arbetskamrat!, Du ska vara serviceinriktad, ha helhetssyn och vara ansvarsfull.  Vidare har du ett praktiskt handlag, förmåga att se vad som behöver göras samt tar intiativ.

Du ska ha betydande maskinvana, gärna större maskiner såsom lantbrukstraktorer, ha erfarenhet av ovanståeende arbetsuppgifter, samt ha förmågan att översätta teori till praktik genom till exempel att kunna läsa en ritning, och bygga efter denna. Du ser, precis som vi, nya tekniska hjälpmedel samt datorn som ett självklart arbetsredskap. Växtkunskap, förarbevis för traktorgrävare och BE-körkort är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Provanställning kan komma att bli aktuellt

Tillträdesdag

enligt överrenskommelse

 

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse


Upplysningar
Madelaine Herzwall, Arbetsledare, 076-698 02 72

Kristofer Johansson, Driftschef, 0430-266 94

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag

2021-03-21

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf