Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Mark- och exploateringsingenjör
Hylte:2021:18

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Samhällsbyggnadskontoret
Vill du vara med att skapa framtidens Hylte kommun? Vi söker en driven mark- och exploateringsingenjör med stort intresse för samhällsbyggnad. Är du den vi söker?

Som mark- och exploateringsingenjör arbetar du aktivt i samhällsbyggnadsprocessen med mark- och exploateringsfrågor ur ett ekonomiskt, fastighetsjuridiskt och tekniskt perspektiv. Hylte kommun planerar för flera spännande stadsbyggnads- och infrastrukturprojekt.

 

Arbetsuppgifter

Som mark- och exploateringsingenjör ansvarar du för och driver exploateringsprojekt under samhällsbyggnadsprocessens samtliga skeden. Dagarna är varierade och kan innehålla flera olika arbetsuppgifter. Avtalsskrivning, ekonomifrågor, genomförande av detaljplaner, köp och försäljning av fastigheter, upplåtelseavtal, olika typer av utredningar samt fastighetsjuridiska frågor som berör fastighetsbildning, arrenden, servitut eller nyttjanderätter. Eftersom vi är en mindre kommun är uppdraget brett, ansvaret stort och möjligheterna att lära sig nya saker stora.

 

Som mark- och exploateringsingenjör förväntas du:

·       Genomföra köp och försäljning av mark och tomter

·       Förvalta och utveckla kommunens markreserv

·       Ansvara för och utveckla kommunens tomtkö

·       Genomföra exploateringsprojekt från uppstartsdiskussioner till slutfört projekt

·       Samverka med byggaktörer, fastighetsägare, ledningsägare, kommunala förvaltningar och bolag

·       Vara föredragande i exploateringsprojekt, markanvisningar, avtal med mera för tillväxtutskottet

·       Stötta vid framtagandet av planer för exploateringsprojekt

·       Ansvara för kommunens arrendeavtal och nyttjanderättsavtal

·       Bygga relationer inom och utom kommunens organisation för att skapa goda förutsättningar för tillväxt

Våra medarbetare har ett stort eget ansvar för sitt arbete och sin arbetstid. Vi erbjuder bland annat flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledig tid.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör inom lantmäteri, samhällsbyggnad eller som har annan motsvarande högskoleutbildning. Viktigt för oss är att du har stort intresse för helhetsbilden i samhällsplaneringen och kan arbeta med genomförandefrågor i alla skeden. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av rollen som mark- och exploateringsingenjör, förhandling och exploateringsavtal samt av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation. Har du även arbetet med detaljplaneprocessen, projektledning samt arbete i projektform ses det också som meriterande.

Du är engagerad, kommunikativ och sätter stort värde på öppenhet och god samarbetsförmåga. I ditt sätt att arbeta är det viktigt att du har en god förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i grupp och att du har en god känsla för prioriteringar. Viktigt är också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då en stor del av arbetet innefattar kontakt med fastighetsägare, byggherrar och medborgare krävs det att du har god förmåga att skapa och vårda relationer. B-körkort är ett krav.

 

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning
Heltid

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-03-28

Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningsperioden så vänta inte med att lämna in din ansökan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar
Siv Modée, Bygg- och miljöchef,
siv.modee@hylte.se  0345-18067

Katarina Paulsson, Samhällsbyggnadschef, katarina.paulsson@hylte.se 0345-18008

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

Fackförbundet SSR, Katja Larsson, nås via kontaktcenter 0345-180 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf