Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Controller till Ekonomienheten Hylte kommun
Hylte:2021:19

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Just nu söker vi efter en controller till ekonomienheten. Är du den vi söker?

Ekonomienheten består idag av 13 medarbetare  som befinner sig i en spännande utvecklingsresa, där nya arbetssätt, metodutveckling, effektivisering av ekonomiprocesser och utveckling av ekonomistödet står på agendan. Enheten karaktäriseras av en härlig gemenskap och din chef och dina kollegor finns alltid där så att du kan bolla idéer, få inspiration eller ta en fika tillsammans när tankarna behöver skingras.

 

Ledarskapet fokuserar på kommunens och din utveckling genom eget ansvar och öppenhet för nya idéer. Enheten har god rennomé i organisationen och samarbeten med övriga stödfunktioner och förvaltningar förekommer frekvent.

 

Arbetsuppgifter

Controllertjänsten innebär att du från dag ett har siktet inställt på att utveckla och förbättra våra ekonomiska processer. Detta så att du sedan i din roll som controller kan leverera smarta lösningar och hög service till kommunens verksamheter.

 

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara budget, uppföljning och prognos, nyckeltal och analys gentemot verksamheten och i nära samarbete med förvaltningschefen samt övriga chefer inom förvaltningen. Du kommer agera som ett naturligt bollplank och stötta cheferna i deras uppdrag att få ut det mesta av tilldelade resurser.

 

Kvalifikationer

·       Vi söker dig med ekonomisk examen, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

·       Du är driven och utvecklingsinriktad vilket betyder att du ständigt utvecklar ditt och vårt arbete.

·       Du är ansvarstagande och serviceinriktad samt visar genuin omtanke i din rådgivande roll i våra verksamheter. Tack vare dina kreativa och omtänksamma förmågor upplevs du som ett föredöme i organisationen och bidrar därmed till att sprida motiviation och inspiration till dem du möter. Du är en lagspelare.

·       Du är duktig på Officepaketet, särskilt Excel, och har stort intresse för digital utveckling. Det är en fördel om du arbetat och utvecklat system för beslutstöd, Hylte kommun använder Hypergene.

·       Du uttrycker dig väl i tal och skrift och förklarar ekonomiska samband på ett pedagogiskt sätt.

·       Du har också erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslut och budget. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal verksamhet och ekonomi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi är nyfikna på dig! Sök tjänsten eller kontakta oss så berättar vi mer!

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-03-26

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar
Lars Tingsmark, Ekonomi – och IT-chef,
lars.tingsmark@hylte.se  0345-18036

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, annika.akesson@hylte.se

Fackförbundet SSR, Katja Larsson, nås via kontaktcenter 0345-180 00

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf