Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Leg Fysioterapeut till Kommunrehab i Hylte
Hylte:2021:21

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsbeskrivning
Som fysioterapeut arbetar du med rehabilitering inom hemsjukvård, korttidsboende, hos
patienter med LSS-insatser, i rehab grupper samt på särskilda boenden.
Du arbetar i nära samarbete med arbetsterapeut samt övrig vård- och omsorgspersonal.
Arbetet är omväxlande med bedömning och träning av patienter, handledning och utbildning av omsorgspersonal, hjälpmedelsutprovning och medverkan i vårdplaneringar. I arbetet ligger en stor frihet att planera sin dag. Arbetet sker i våra lokaler, hemma hos patienter och på särskilda boenden. Patienterna vi möter har främst ortopediska och neurologiska sjukdomar.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du trivs med att arbeta självständigt, har ett flexibelt förhållningssätt och kan ta egna initiativ samtidigt som du ser teamarbete som en viktig del i arbetet. Att självständigt kunna organisera och prioritera ditt arbete är grundläggande för att kunna göra rätt insatser vid rätt tillfälle. Det är viktigt att du har ett genuint intresse av arbete med vårdtagare i behov av rehabilitering inom kommunal hälso- och sjukvård.

Då tjänsten innebär att du har kontakter med många personer dagligen lägger vi stor vikt på god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och personlig lämplighet.

B-körkort krävs då vi ofta förflyttar oss med bil.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat tom 2022-09-01

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-04-18

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Mona Adolfsson, Enhetschef Kommunrehab 0733-718216
Emelie Johansson, Fysioterapeut 0729-658004

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf