Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Två speciallärare och en lärare till Centrumskolan i Hylte kommun
Hylte:2021:25

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.

                  

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsplatsen

Centrumskolan är en resursskola som har till syfte att tillfälligt erbjuda elever från åk 1–9 en möjlighet att byta skolmiljö. På Centrumskolan erbjuds eleverna extra stöd i form av anpassad undervisning med ökat specialpedagogiskt och socialt stöd samt undervisning i enlighet med läroplan- och kursplan för den aktuella årskursen. Hos oss på Centrumskolan är det inte bara kunskapen som är i fokus utan stor vikt läggs vid att skapa goda relationer utifrån alla elevers specifika behov. I arbetslaget ingår, förutom lärare, två socialpedagoger samt ett EHT med kurator, skolsköterska och specialpedagog.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare hos oss kommer du att undervisa i ämnen utifrån din behörighet. Dina arbetsuppgifter är att undervisa elever utifrån den årskurs de går i. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, bedömning och dokumentation. I kommunen använder vi oss IST som lärplattform. Du har ett gemensamt ansvar med arbetslaget för elevens hela skoldag samt att hålla god och kontinuerlig kontakt med vårdnadshavarna i syfte att informera om elevens utbildning samt främja delaktighet och insyn. I uppdraget ingår även samarbete med andra professioner och instanser för att utforma handlingsplaner, pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram.

 

Kvalifikationer

·       Vi söker dig som är legitimerad lärare inom något eller några av So- och No ämnena samt engelska i åk 4–9

·       Vi söker dig som är utbildad speciallärare inriktning läs och skriv

·       Vi söker dig som är utbildad speciallärare inriktning matematik

Att utgå från varje elevs förutsättningar och kunna göra anpassningar i undervisningen för att gynna elevernas måluppfyllelse är viktigt för oss.

Om du ännu inte är färdig speciallärare kan tjänsten skrivas om till en visstidsanställning tills legitimation kan uppvisas.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning


Omfattning

80–100%


Lön
Individuell lön


Tillträdesdag
2021-08-09 eller enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2021-04-15Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För ytterligare information:

Rektor: Christine Ågren, 0345-183 47

Lärarförbundet, expedition Hylte Facklig representant 0345-180 11

Lärarnas Riksförbund, expedition 0345-181 42


Övriga upplysningar:
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas i organisationen.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf