Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:61

Undersköterskor till Hemtjänst Väster, Laholms Kommun

Vi på Laholms kommun söker nu undersköterskor till Hemtjänst Väster, Våxtorp/Ränneslöv.

 

Är du en undersköterska som söker nya utmaningar? Vill du vara med och påverka din arbetstid?

Då är du välkommen med din ansökan till oss i hemtjänst Väster. Vi arbetar med årsarbetstid och individuell schemaplanering. Du kommer att ha möjlighet att påverka dina arbetstider tillsammans med dina arbetskamrater.

 

Arbetsuppgifter
Vi utför både service- och omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggarnas beslut, samt delegerade HSL insatser efter ett mycket nära samarbete med sjuksköterska och rehab personal i området.

 

Som undersköterska hos oss kommer du att vara kontaktman till några av våra brukare, vilket innebär att det är du som ser till att brukarens vardag fungerar efter dennes behov. Det är också du som håller genomförandeplanen uppdaterad och aktuell. Utifrån vår värdegrund arbetar vi för att våra brukare ska ha en god livskvalitet och ett brukarinflytande.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning.

Det är viktigt att du är lyhörd för brukarnas behov, ansvarstagande och flexibel i ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

B-körkort är ett krav.

Vi ser att du bifogar personligt brev och cv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid.

 

Vi arbetar med årsarbetstid och individuell schemaplanering. Du kommer att ha möjlighet att påverka dina arbetstider tillsammans med dina arbetskamrater så att de passar dig.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Pia Sediger, enhetschef, 072-571 72 15

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-04-11

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
 


Visa annons som pdf