Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Undersköterska till särskilt boende i Torup
Hylte:2021:30

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                   

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?           

Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp till omsorgstagare på särskilt boende i Torup.

 

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där du skapar en god vardag för den enskilde genom vård, omsorg och service.
Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med t ex personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll kommer du att samarbeta i team med andra yrkesgrupper, hela tiden med den boende i centrum.

Du kommer att ha meningsfulla arbetsuppgifter där din insats ger andra människor en högre livskvalitet. Att arbeta inom omsorg på särskilt boende är ett engagerande arbete med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och i olika situationer. Det är meriterande om du har specialistkunskaper inom demens. Arbetet som omsorgsassistent kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. God datorvana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

I tjänsten ingår resor med bil varför B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidare

 

Omfattning

Du erbjuds en anställning på 100%.

Du får en grundplacering på en enhet och i anställningen ingår det att du kan få arbeta på andra arbetsställen om verksamheten kräver det.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-04-11

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

 

Upplysningar

Enhetschef Terese Montell: 0345–184 40

Enhetschef Jörgen Lövgren: 0733-718 310

Kommunal expedition: 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf