Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:69

IT-administratör till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en tekniskt intresserad administrativ medarbetare till IT-enheten.

 

Arbetsplatsen

Tjänsten är placerad centralt på IT-enheten inom kommunledningskontoret. Enheten består av 10 medarbetare, tekniker verksamhetsutvecklare och kundtjänstmedarbetare.

 

IT-enheten på Laholms kommun levererar grunden för IT och digitalisering i kommunen. Inom enheten ryms serverdrift, datanät, databaser, telefoni samt hantering av mobila enheter och persondatorer i kommunen. Ett arbete där vi dagligen möter alla kommunens verksamheter i deras uppdrag och spännvidden i uppdragen är stora.

 

Arbetsuppgifter

Som IT-administratör kommer du arbeta med varierade uppgifter som rör bland annat administration kring elevers och pedagogisk personals personliga utrustningar. Det förekommer även tekniskt arbete i form av installationer av enheter, en process som är högt automatiserad och som inte kräver någon speciell teknisk spetskompetens. Vidare omfattas tjänsten av att ta fram dokumentation i form av lathundar och instruktionsfilmer samt i förekommande fall att hålla i anpassade utbildningar i olika interna system.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett brinnande intresse för ordning och reda och som har relevant utbildning inom administration och/eller teknik.

 

Du bör ha goda kunskaper i Microsoft-, Windows- och Office verktygen och gärna även i Apples iOS enheter. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för arbetet. Vidare ser vi att du har B-körkort.

 

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

  

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, Heltid

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse.

Ange löneanspråk i ansökan.

 

Upplysningar

Conny Ottosson, IT-chef, 073-082 57 91

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-04-11

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf