Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:70

Semestervikarier LSS funktionsnedsättning inom Personlig assistans

Socialförvaltningen i Laholms kommun söker semestervikarier till verksamheten för funktionsnedsättning inom Personlig assistans, LSS inför sommaren 2021.

Arbetsuppgifter
Ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt.

 

I arbetsuppgifterna ingår också rehabilitering, IT-baserad dokumentation och administration samt hälso- och sjukvårdsuppgifter.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning med social eller pedagogisk inriktning. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukaren och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Du behöver kunna arbeta ensam såväl som i grupp. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du kan uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift.

Du ska ha fyllt 18 år. B-körkort är meriterade men inget krav.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Timanställning under sommaren 2021 med eventuell möjlighet till timanställning även under hösten.

Tjänstgöring dag/kväll och natt. Journätter förekommer.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Klara Hansson Victorin, enhetschef för personlig assistans, 0702-22 56 40.

 

Linda Engdahl, enhetschef för personlig assistans, 0739- 18 14 76

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–150 00

Sista ansökningsdag
2021-04-30

Rekrytering kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Medtag betyg och intyg till anställningsintervju.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom verksamhet barn och unga. För övriga tjänster kan utdrag ur polisens belastningsregister komma att begäras men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf