Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:79

Gruppledare till Daglig verksamhet Ler och Tryck, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en gruppledare till daglig verksamhet för personer med funktionshinder i Laholm.

 

Arbetsplatsen

Verksamhet Arbetsmarknad, har till uppgift att på olika sätt rusta individer för

arbetsmarknaden och verksamheten består av Jobbcenter, JobbLaholm, Vägledningscentrum, Daglig verksamhet, Kommunala aktivitetsansvaret och Mottagning Nyanlända där ett nära samarbete sker mellan de olika enheterna.

 

Inom Daglig verksamhet finns följande verksamheter Bageri, Satelliten, Lilla kontoret, Ler och Tryck, Byggåtervinningen, Citygruppen, Servicegruppen, Björk och Frihet, Bokbindaregatan och Altonagrppen för arbetsinriktat arbete/sysselsättning. Tjänsten är idag placerad på Ler och Tryck där vi arbetar med återbruk av textil, tillverkning av braständare mm. Ler och Tryck består idag av 8 deltagare.


Arbetsuppgifter
Arbetet utförs inom ramen för LSS (lagen om stöd/service till vissa funktionshindrade). Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med deltagare och kollegor planera och ansvara för arbete/sysselsättning. Vi arbetar utifrån delaktighetsprincipen.

Kvalifikationer
Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt eller pedagogiskt arbete eller motsvarande utbildning, gärna med fördjupning inom funktionsnedsättning.

 

Du har ett par års erfarenhet av arbete med personer inom ramen för autismspektrat och pedagogisk erfarenhet och även psykisk ohälsa inom verksamhetens område. Det är viktigt att du har ett rehabiliterande och habiliterande synsätt. Du är flexibel, har förmåga att hantera stressiga situationer och att planera/ strukturera ditt arbete. Likväl är förmåga till lösningsorienterat tänkande och god samarbetsförmåga ett krav för att kunna bli aktuell för tjänsten. Du har även ett lågaffektivt bemötande som är en viktig del i vår konflikthantering.

 

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Erfarenhet inom hantverksarbete är meriterande.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, deltid 60 % 

Dagtid


Tillträdesdag

Snarast enligt överrenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Anette Martinsson, Enhetschef Jobbcenter och Daglig verksamhet 0702-990 217

Björn Hagström Samordnare 0703-500 575

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000


Sista ansökningsdag
2021-04-11


Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf