Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:92

Rekryterare till bemanningsenheten

 

Beskrivning

Är du intresserad av en ny verksamhet?

Vi söker dig som är utvecklings- och möjlighetsinriktad och vill vara delaktig i bemmningsenhetens uppdrag, verksamhet och vidareutvecklingen.

 

Bemanningsenheten är en stödverksamhet som bemannar vid frånvaro utifrån de beställningar som inkommer från kommunens olika verksamheter. Vi är en central väg in till Laholms kommun för personer som vill arbeta som vikarie inom nedanstående verksamheter. Till verksamheterna erbjuder vi spetskompetens inom bemanning och i rekryteringsprocessen. Vi är ett team som arbetar tillsammans för att ha en god service i mötet med vikarier och verksamheter.

 

Verksamheterna som vi samverkar med är: 

 

Socialaverksamheten, LSS, äldreomsorg

Barn -och Ungdomsverksamheten, grundskola och förskola

Servicekontoret, Måltidsverksamheten

Kultur- och Utvecklingsverksamheten, dagligverksamhet, fritidsgårdar & receptioner

 

Arbetsuppgifter

Som rekryterare ansvarar du för det administrativa arbetet kring personal knuten till bemanningsenheten. Det innebär att vara delaktig i uppföljning av timavlönade, nyrekryteringar, anställningsavtal, hålla i delar av introduktionsutbildning och samordna placeringar av nya vikarie ut i verksamheterna. Du kommer att ha kontakt med chefer, timavlönade och andra medarbetare i verksamheterna. I dina arbetsuppgifter kommer du att vara kontaktperson till en verksamhet och i det ingår arbete med uppföljning och återkoppling från verksamhet och timavlönade. I din roll som rekryterare så kommer det även ingå andra övriga arbetsuppgifter så som bemanning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning beteendevetenskap alternativt annan lämplig högskoleutbildning, i kombination med erfarenhet av arbete med rekrytering på en bemanningsenhet. Du har erfarenhet och goda kunskaper i administrativt arbete samt datorvana. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har förmågan att se saker ur ett helheltsperspektiv. Du har god förmåga för att planera och samordna, både självständigt likväl som i utvecklingsprocesser tillsammans med andra professioner.

 

Som person ser vi att du är serviceinriktad och har förmågan att engagera och inspirerar andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Tillträdesdagen

1 juli eller enligt överenskommelse

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Upplysningar

Agnes Idoffsson, Enhetschef Bemanningsenheten 0765-167841

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV.

 

 

Lön
Enligt överenskommelseSista ansökningsdag
2021-04-14

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning

 


Visa annons som pdf