Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Lärare Fritidshem till Torups skola

Hylte:2021:50

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                   

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Torups skola

Torups skola är en F-6 skola och har ca 170 elever. Vi tror att en bra skola skapas gemensamt av alla på skolan. För oss är det viktigt att eleverna är med och påverkar sin vardag i skolan och fritids. På Torups skola lever vi efter mottot att barn som trivs och är trygga lär sig bättre! En trygg lärandemiljö kännetecknas av respekt, arbetsglädje, kreativitet och samarbete. Torups skola har närhet till naturen där vi har en skolskog, motorikbana och ytor för uteaktiviteter.

 

På skolan strävar vi mot att alla elever ska lyckas med sitt skolarbete, känna sig trygga och sedda.

Vi har elevhälsateam som arbetar när eleverna och tillsammans med lärarna för att skapa bästa förutsättningar för lärande. Eleverna i åk 1-6 har en egen lärplatta. På skolan strävar vi mot att alla elever ska lyckas med sitt skolarbete, känna sig trygga och sedda.

 

Vi har elevhälsateam som arbetar nära eleverna och tillsammans med lärarna och personalen för att skapa bästa förutsättningar för lärande.

 

Arbetsbeskrivning

Var med och utveckla Torup/Rydö/Kinnareds rektorsområde tillsammans med bara behöriga kollegor?
Dina arbetsuppgifter kommer utgöras av att bedriva den pedagogiska verksamheten på fritidshem/skolan där du aktivt kommer planera och medverka till en utvecklande och meningsfull vardag för elever. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra, undervisa och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du kommer att ansvara för praktisk-estetiska ämnen (Bild, musik och Idrott) för åk 1-3. Du kommer även att ansvara för rastverksamhet. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska ha fritidspedagogutbildning, lärare i fritidshem alternativt lärarexamen tidiga år.
Som person har du förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande. Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat

Omfattning
100%

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
2021-08-02 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-06-16

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Micael Emihl, Rektor Torup/Rydö skolområde: 0733-718200

Lärarförbundet exp Hylte facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 


Visa annons som pdf