Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Speciallärare till Örnaskolan
Hylte:2021:70

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Örnaskolans högstadium
Örnaskolan är en 7-9 skola med ca 450 elever som präglas av ett gott arbetsklimat och kollegie som trivs tillsammans. Tillsammans arbetar vi med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och fortsätta sin resa mot vuxenlivet.

På Örnaskolans högstadium ges du en möjlighethet att göra en skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vi är i början på en resa tillsammans elever och personal, där vi ska höja elevernas resultat och skapa goda förutsättningar för fortsatta studier på gymnasiet. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans.

 

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag kommer du att jobba i skolans stödteam bestående av lärare, specialpedagog, EHT och ledning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för att planera, följa upp och utvärdera ditt arbete samt att arbeta nära tillsammans med övriga lärare och annan personal i ett engagerat arbetslag. Du som söker brinner för att eleverna de bästa förutsättningar för att nå arbetsro, självförtroende och goda studieresultat. Du är väl förtrogen med stödundervisning och med det kompensatoriska uppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med en speciallärarexamen gärna med inriktning matematik och/eller språk-, läs- och skrivutveckling.
Vi ser också att du vill vara delaktig i att utveckla Örnaskolans verksamhet, samt känner dig väl förtrogen med uppdraget som speciallärare där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har egenskaper som innefattar relationsbyggande gentemot elever, vårdnadshavare och personal. Ditt arbete präglas av tydlighet, struktur och kreativitet för att främja elevernas lärande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-06-30

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor: Björn Gustafsson: 0345-181 21

Rektor: Erik Beus: 0345-181 20

Lärarförbundets exp.: 0345-180 11
Lärarnas Riksförbund exp.: 0345-181 42


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf