Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:148

Lärare i engelska och svenska åk 7-9 till Veingeskolan, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en Lärare till Veingeskola för undervisning i engelska och svenska i åk 7-9.

 

Bultar ditt hjärta lite extra för skolans kompensatoriska uppdrag? Är likvärdighet något som du tar på största allvar? Ser du möjligheter där andra ser hinder?

 

Arbetsplatsen

Vi söker efter en ny kollega, till vår F-9-skola naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012. Veingeskolan har drygt 500 elever och 70 anställda.

 

Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord både för personal och elever. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa våra elever i åk 7–9 tillsammans med skolans övriga lärare i engelska och svenska. Tjänsten innebär att du undervisar i engelska i huvudsak. Du skapar tillsammans med dina kollegor en god lärmiljö för varje elev. Tillsammans med rektor och övriga kollegor leder och utvecklar du vardagen i skolan för ökad måluppfyllelse. Vi försöker använda oss av co-teaching/tvålärarskap så långt det är möjligt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är har lärarexamen/lärarlegitimation med behörighet för undervisning i engelska och svenska. Du brinner för ditt läraruppdrag och har med dig goda idéer om hur vi kan utveckla undervisningen, tar del av aktuell forskning och står redo att driva detta tillsammans med oss.

Du är handlingskraftig, öppen för förändring, har lätt för att få med andra och inspirerar till nytänkande.

 

Som person är du utvecklingsinriktad och har förmågan att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet och handlingskraft. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärmiljöer, skapar goda relationer och har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi vill att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan samt legitimation och eventuell examen.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdagen

2021-08-09

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Tarja Kemppainen, rektor, 0736-84 28 77

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-06-15

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning

 
 


Visa annons som pdf