Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:153

Sjuksköterskor till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun fyra engagerade sjuksköterskor till Hälso- och sjukvården.

 

Vi söker två dagsjuksköterskor för långtidsvikariat med möjlighet till tillsvidareanställning då två av våra medarbetare ska vara ledig för studier. Vi söker även två sjuksköterskor för tillsvidareanställning till vår nattverksamhet.

 

Arbetsplatsen

Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 45 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Verksamheten framhåller vikten av att utvecklas och startar under hösten ett arbete med att möta framtidens kommunla häslo-och sjukvård, kopplat till God och Nära vård.

 

Laholms kommun har även Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

 

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar.

 

Dagsjuksköterska:

Vi söker två dagsjuksköterskor till hemsjukvården, du arbetar dagtid med en helg var 6:e vecka. Långtidsvikariat med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 100%.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boende. I arbetet ingår såväl medicinska insatser som rehabilitering och omvårdnad. Handledning av vårdpersonal och ett nära samarbete med arbetsterapeuter och fysioterapeuter är viktiga delar i arbetet. I Laholms kommun arbetar sjuksköterskorna i områdesteam bestående av 3-6 sjuksköterskor. Varje dag samlas alla sjuksköterskor på samma plats för att gemensamt planera dagen och fördela resurser efter behovet i verksamheten.

 

Sjuksköterska natt:

Vi söker två sjuksköterskor till vår nattverksamhet.
Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 100%. Helgtjänstgöring var 3:e helg.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården både i det enskilda hemmet och på våra särskilda boenden samt LSS. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor i kommunen, samt nära övrig legitimerad personal såsom fysioterapeuter och arbetsterapeuter och omvårdnadspersonal. På natten är det två sjuksköterskor i tjänst.


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande.

Du är flexibel, empatisk, stort engagemang och vill ta eget ansvar.

Har du dessutom ett glatt humör ser vi det som en stor fördel.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

B-körkort krävs.

 

Vi vill att du anger i din ansökan vilken/vilka av tjänsterna som du är intresserad av.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform

Vikariat/Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Maria Persson, enhetschef, 0725-717 195

 

Fackliga upplysningar

Linda Wijk, vårdförbundet, 0722-304140


Sista ansökningsdag
2021-06-30

Rekryteringen kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

 

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
 


Visa annons som pdf