Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:155

Lärare F-3 till Skottorpsskolan, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en ny medarbetare till Skottorpsskolan för undervisning i so/sv/sva.

Beskrivning

Skottorpsskolan är en F-6 skola med snart 230 elever och som växer för varje år. I januari -22 står vi med en helt ny skola och nu söker nu dig som vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med oss. Vi har en fantastisk utemiljö med våtmark, växthus, uteklassrum och en stor skolgård. Vi är dessutom en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Högskolan i Halmstad och förmånen att regelbundet ta emot studenter.

 

Vi söker nu dig som vill arbeta och utveckla vår skola tillsammans med oss!

 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina arbetskamrater bidrar du till att skapa en trygg, lärande och utvecklande verksamhet på vår skola. Som lärare bedriver du en varierad undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärker denne i så väl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Beroende på behörighet kan undervisning upp till årskurs 6 bli aktuellt.

 

I ditt uppdrag ingår det bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

 

Är du nyutexaminerad får du 10 % nedsatt undervisningstid för att få tid till reflektion samt möte med mentor och som anställd i Laholms kommun får du tilllgång till persondator, fortbildning och friskvård.

 

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurserna F-3 i ämnena svenska och/eller svenska som andraspråk samt samhällsorienterade ämnen alternativt med inriktning 4-6 eller 1-6. Har du även andra ämnen är det meriterande som ex matematik och engelska. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande.

 

Som lärare handlar arbetet om relationer vilket gör att bemötande, förhållningssätt och samarbetsförmåga är viktiga aspekter. Du är en tydlig ledare och har höga förväntningar på dig själv, dina elever och dina kollegor. Du är lösningsfokuserad, vågar prova nya idéer och du har ett professionellt förhållningssätt som genomsyrar ditt arbete. Personlig lämplighet kommer att värderas högt.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV, samt kopia på din lärarlegitimation.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

2021-08-09 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Jeanette Hafström, rektor Skottorpsskolan, 070-662 56 14

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-06-17

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf