Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:158

Förskollärare till Allarps förskola, Laholms kommun

Välkommen att söka tjänst hos oss som förskollärare på Allarps förskola i Laholms kommun.

 

I Laholm har vi visionen för förskolan att:

”Alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag”.

 

Arbetsplatsen

Allarps förskola är en av Laholms nyaste förskolor och startade upp sin verksamhet i augusti 2017. Idag finns det 67 barn inskrivna på förskolans 4 avdelningar. Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära.

Pedagogerna arbetar för att skapa trygga och utforskande miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Pedagogerna är medforskare på barnens utvecklingsresa.

 

På Allarps förskola arbetar vi TILLSAMMANS för att känna GLÄDJE, skapa ENGAGEMANG, väcka och ta tillvara på allas NYFIKENHET.

 

Allarps förksola valdes hösten 2020 ut till att bli Övningsförskola och samarbetar med Högskolan i Halmstad. Att arbeta som övningsförskola innebär att regelbundet ta emot studenter och stötta dem under deras utbildning. Att bli en Övningsförskola är hela förskolans angelägenhet och som förskollärare blir du en viktig del i arbetet som stöd och ev handledare åt studenter. 

 

Nu söker vi en förskollärare som kan komplettera vårt befintliga arbetslag. Vi söker dig som är engagerad och entusiastisk och som brinner för förskolans uppdrag. Du ska som förskollärare våga prova nya vägar tillsammans med barnen och kollegorna, arbeta för både din egen och verksamhetens utveckling samt se till barnets bästa i alla lägen.

 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med arbetslaget samt koppla arbetet till vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

 

Kvalifikationer

Du skall ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Du ska vara väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i läroplanen och ha god förmåga att omsätta våra styrdokument både i praktik och teori.

 

Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med barnen och arbetslaget på förskolan.

Du ser möjligheter i mångfald och variation. Du har en förmåga att kommunicera, samordna och leda.

 

Utgångspunkten i ditt yrkesutövande är med hjälp av ett lösningsinriktat fokus. Du ska ha god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar samt vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Önskvärt om du har VFU-handledarutbildning men är inget krav.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation om du erhållit den.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag

2021-08-09 eller enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Malin Mauritzson, rektor, 0722-06 52 43

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–150 00

 

Sista ansökningsdag

2021-06-17

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf