Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Förskollärare till Torup och Rydöbruks förskoleområde
Hylte:2021:81

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.         

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Torups förskola
Torups förskola är belägen i närheten av Torups skola intill skog och natur.

På förskolan finns fyra avdelningar: Glädjen och Lyckan är avdelningar med förskolebarn i åldrarna 1-3 år och Fröjden och Hoppet är avdelningar för förskolebarn i åldern 3-5 år.

 

Rödluvans förskola

Förskolan är belägen i centrala Rydöbruk intill Rydöbruk skola. Förskolan består av två avdelningar, Ängslyckan en 1–3 årsavdelning och Skogsdungen en 4–5 årsavdelning.

 

På våra förskolor arbetar vi för att barnen ska känna sig trygga och delaktiga, vi sätter barnens nyfikenhet och intresse i första hand och tar oss tiden att lyssna på deras idéer. Vi vill genom lek, rörelse och skapande inspirera barnen till att lära och utforska. Centralt för våra verksamheter är att vi skapar förutsättningar för barnens intresse, nyfikenhet och behov.

 

Arbetsbeskrivning
I ditt kommande uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument och barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med ditt arbetslag. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barn som personal och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.
För att utvecklas vidare har Hylte Kommun satsat på forskningscirklar och några av våra pedagoger i området har varit/är involverade i aktionsforskningsarbete.

 

Torups förskola är förnärvarande engagerade i Samverkan för bästa förskola/Skola tillsammans med Skolverket.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande för alla barn. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor, du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt då olika barngrupper kräver olika arbetssätt.

 

Den person vi söker är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring.

Vi ser språkutvecklingen som en viktig del för barnets utveckling och lärande. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads, datorer mm) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Du arbetar tillsammans med dina kollegor att skapa förutsättningar för att alla barn med glädje kommer till förskolan varje dag och när barnen lämnar förskolan, är de nyfikna, trygga och har stor tilltro till sig själva och sin förmåga.

Vi har höga krav på bemötande då vi ser vårdnadshavare som en viktig samarbetspartner och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser intresse och kunskap kring aktionsforskning samt tecken & bildstöd som meriterande.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

1-3 tjänster

 

Omfattning

80 - 100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2021-08-09 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-06-13

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Laila Bertilsson, rektor 0345-181 35
Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant: 0345-181 42

 

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf