Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:175

Förskollärare till Mellby förskola, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en förskollärare till Mellby förskola.

Arbetsuppgifter

Mellby förskola är en liten förskola med två avdelningar med barn i åldern 1–5 år på båda.

 

Utevistelse prioriteras och vår generöst tilltagna och lummiga gård uppmuntrar till lek och upptäckter som utmanar barnens motoriska färdigheter. Vi har även en egen idrottshall som möjliggör spännande aktiviteter.

 

I vår verksamhet är systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogiska planeringar ett viktigt verktyg för utveckling och lärande. Vi använder oss av V-klass för dokumentation av barnens enskilda utveckling och vårt systematiska kvalitetsarbete.

 

Fokus på förskolan kommer att vara språkutvecklande arbete.
I arbetet på förskolan ingår att utforma och organisera verksamheten efter barnens bästa och att utveckla samarbetet med barnens vårdnadshavare. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.  

Förskolan ingår i ett område med ytterligare två förskolor och vi arbetar för att utveckla vårt kollegiala utbyte genom pedagoggrupper som träffas regelbundet för att diskutera aktuella pedagogiska frågor – just nu har vi ett arbete kring empatiskt ledarkap.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att arbeta inom förskolan är ett krav för att du ska vara aktuell för denna tjänst.


Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl vårdnadshavare, barn och personal och du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument. Du ska ha god förmåga att omsätta målen i styrdokumeten i både praktik och teori. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och arbete med lärplatta/dator då vi arbetar med v-klass.

 

Eftersom vi är en liten förskola med en organisation som förändras under året behöver du vara flexibel i arbetet och kunna arbeta med såväl yngre som äldre barn. Det krävs även att du är lösningsfokuserad och kan se och hitta möjligheter till förändringar när det krävs.

Du är en engagerad, ansvarsfull och tydlig person som vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling.

Du är en förbild för barnen och har ett positivt förhållningssätt. Att verka för ett gott bemötande och ett medvetet förhållningssätt till barn, vårdnadshavare samt kollegor är viktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och legitimation om den har erhållits.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

 

I din anställning erbjuds du en personlig I-pad eller laptop som arbetsverktyg. Du får även tillgång till arbetskläder och ett omfattande friskvårdskort till många träningsformer i kommunen alternativt friskvårdspeng.


Laholms kommun arbetar för att säkerställa att pedagogerna erbjuds fortbildning för en kontinuerlig utveckling. Här arbetar vi just nu med språkutveckling i förskolan.

 

Varmt välkommen att söka till tjänsten som förskollärare på Mellby förskola.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 80–100%

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning


Upplysningar
Karolina Johansson, biträdande rektor, 079-067 67 23


Fackliga upplysningar

Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63, 0767–643 500

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel, 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-08-15

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf