Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:176

Förskollärare till Blåkulla förskola, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun 1-2 förskollärare till Blåkulla förskola.

 

Arbetsplatsen

Blåkulla förskola är en förskola med fem avdelningar men just nu står vi inför att öppna ytterligare 1 avdelning i en separt byggnad och nu söker vi en till två förskollärare som vill vara med och forma en avdelning från start.

 

I arbetet ingår att utforma och organisera verksamheten efter barnens bästa och att utveckla samarbetet med barnens vårdnadshavare. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.  

 

I vår verksamhet är systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogiska planeringar ett viktigt verktyg för utveckling och lärande. Vi använder oss av V-klass i vårt systematiska kvalitetsarbete.

 

Förskolan ingår i ett område med ytterligare två förskolor och vi arbetar för att utveckla vårt kollegiala utbyte genom pedagoggrupper som träffas regelbundet via teams för att diskutera aktuella pedagogiska frågor – Vårt fokus det senaste året har varit empatiskt ledarkap.

 

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att strukturera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som har god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation och utbildning med behörighet att arbeta inom förskolan är ett krav för att du ska vara aktuell för denna tjänst.


Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl vårdnadshavare, barn och personal och du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument. Du ska ha god förmåga att omsätta målen i styrdokumeten i både praktik och teori.


Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och arbete med lärplatta/dator då vi arbetar med v-klass.

Eftersom vi startar upp en helt ny avdelning så ser vi gärna att du har erfarenhet av inskolningar.

Du behöver vara flexibel i arbetet och det krävs att du är lösningsfokuserad och kan se och hitta möjligheter till förändringar när det krävs.

 

Du är en engagerad,ansvarsfull och tydlig person som vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du är en förbild för barnen och har ett positivt förhållningssätt. Att verka för ett gott bemötande och ett medvetet förhållningssätt till barn, vårdnadshavare samt kollegor är viktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen att söka till tjänsten som förskollärare på Blåkulla förskola.
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 85–100 %


Tillträdesdag

2021-09-15 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Christina Frising, Förskolechef, 0725-03 93 79, 0430-266 10

Fackliga upplysningar

Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63, 0767-64 35 00

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2021-08-15. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf