Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:180

Förskollärare till Ängskulla förskola, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun förskollärare till Ängskulla förskola.

 

Arbetsplatsen

Ängskulla förskola är en förskola som är belägen mitt i Veinge nära ortens F-9-skola och biblioteket. Förskolan är en certifierad Grön Flagg-förskola sedan 2012. Hela förskolans arbete genomsyras av tankar kring Hållbar utveckling. Förskolan har en stor naturskön tomt som inspirerar till lek och rörelse. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus, både på egna gården och i närmiljön. Den pedagogiska verksamheten bedrivs mycket i projektform.

Förskolan består av sex avdelningar, 2 st 1-3 årsavdelningar, 1 st 1-4 årsavdelning och 3 st 3-5 årsavdelningar.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.


Kvalifikationer
Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan.

Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av att arbeta kring hållbar utveckling. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Du får tillgång till arbetskläder (för utevistelse) och ett friskvårdskort med många träningsformer i kommunen, alternativt en friskvårdspeng. Du väljer själv om du vill ha dator eller iPad som ditt eget pedagogiska arbetsverktyg.

 

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Tjänsten inleds med att vikariera för en föräldraledighet med placering på Ängskulla förskola under minst 6 månader, sedan tillsvidareanställning inom Laholms kommun.


Tillträdesdag

Enligt  överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lena Pärsén, Rektor, 070-23 50 458

 

Fackliga upplysningar
Lärarförbundet i Laholm, 0430-159 63, 070- 090 86 59

Sista ansökningsdag
2021-08-08

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Till annonsförsäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf