Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Hylte kommun söker nämndsekreterare, med viss del som administratör i ESF-projekt, till kanslienheten
Hylte:2021:94

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsbeskrivning
Hylte kommun söker nu en nämndsekreterare där viss del av tjänsten innefattar arbete som administratör i ett ESF-projekt.

Som nämndsekreterare i omsorgsnämnden i Hylte kommun ansvarar du för administration av handlingar till nämndsammanträden, ärendeberedning, är protokollssekreterare på nämndernas och utskottets sammanträden samt expedierar handlingar med mera. Rollen innebär även koordinering och kommunikation mellan olika avdelningar och personer. Vissa mindre utredningsuppdrag kan förekomma.

 

Hylte kommun är projektägare för Målmedveten på hemmaplan som är ett ESF-projekt där Hylte, Falkenberg och Laholms kommun deltar tillsammans med Arbetsförmedlingen.

Som administratör för projektet så ingår du i den centrala projektledningen. I arbetsuppgifterna ansvarar du för projektets administration så som tidrapporter samt den löpande statistiken till ESF och SCB. Projektet arbetar i ett redovisningssystem som heter accorda. Som administratör är man också en del av styrgruppen och advisory board i projektet och där arbetsuppgifterna främst består av att ansvara för anteckningar samt svar upp för frågor gällande administration.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom statsvetenskap, offentlig förvaltning eller
annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt om du tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Du har god administrativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av att arbeta i administrativa datasystem. För att passa i rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga och tar ansvar för att utveckla ditt uppdrag efter verksamhetens bästa.
Du gillar omväxlande arbetsuppgifter, är resultatinriktad och tar initiativ. Är du dessutom prestigelös och har en positiv inställning; kommer du att trivas mycket bra i rollen som nämndsekreterare hos oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat t.o.m. 30/6 2022 med eventuell möjlighet till förlängning

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2021-08-08

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Jenny Hagesjö, Kanslichef, tfn 0345-18003

Fackförbundet Vision, Facklig förtroendeman.

Arbetsgivare samt facklig representant nås via kommunens kontaktcenter 0345-180 00.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf