Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:182

Friskvårdspedgog till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en friskvårdspedagog till Friskvårdsgruppen/Aktivitetsgruppen.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Tjänsten är placerad i Friskvårdsgruppen/Aktivitetsgruppen inom socialtjänstens förebyggande och behandlande verksamhet. Friksvårdsgruppen arbetar med barn och ungdomar med diagnostiserad fetma. Aktivitetsgruppen arbetar för att stärka psykisk hälsa.

 

Arbetsuppgifter

Arbete med att planera, genomföra och följa upp hälsofrämjande aktiviteter samt motivera till förändring i livsstilsfrågor med barn och ungdomar och deras familjer. Samarbeta med föreningsliv, kommunala verksamheter och hälso och sjukvård.

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs eftergymnasial utbildning som till exempel fritidspedagog eller idrottspedagog. Kunskap i hälsofrämjande dans är meriterande.

 

Du har erfarenhet av att leda idrottsaktiviteter och möta individer utifrån deras behov, samt kunskaper i motivationsarbete. Arbetet kräver att du är väl förtrogen med barn och ungdomars levnadsvillkor. Du har god förmåga till självständigt arbete liksom att samarbeta med olika interna och externs aktörer. 

Körkort är ett krav.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, deltid 50%


Tillträdesdagen

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kontakt vid frågor: Inger Öberg, enhetschef soicaltjänsens Individ och Familj, fr o m vecka 30.

Tel: 070-515 88 79

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-08-02

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf