Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:186

Medielärare/lärare design-bild, Kulturskolan, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en medielärare 40% visstidsanställning under läsåret 21/22 och en lärare i design/bild o form 50% vikariat till Kulturskolan.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Kultur- och Utvecklingsförvaltningen är en av fem förvaltningar i Laholms kommun och omfattar verksamheterna Frivilliga skolformer, Arbetsmarknad samt Kultur- och Fritid. Kulturskolan är en enhet som tillhör Frivilliga skolformer. Kulturskolan i Laholm är en frivillig verksamhet som erbjuder barn och ungdomar undervisning i Konst- och Medier, Musik, Scenkonst och Komtek. Huvuddelen av undervisningen sker i Kulturskolans egna lokaler på Campus Laholm under eftermiddagar och kvällar. 

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med gruppundervisning i film/TV, streaming, animation, foto och digitalt skapande i årskursenra 3-gy. Undervisning mot Osbecksgymnasiets elever i teknikprogrammet i ämnena Design och Bild och Form. Det är viktigt att möta varje elev på deras egen nivå och hjälpa dem att utvecklas efter deras individuella behov. 

 

Du kommer att vara delaktig i Kulturskolans konsertprogram och föreställningar under läsåret. Planering, marknadsföring och elevrekrytering ingår också.  

 

Kvalifikationer

Vi ser helst lärarexamen inom media eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha mycket goda kunskaper i film/TV, streaming, animation,foto, bild och design samt ha en bred erfarenhet av många stilar och genrer. Möjlighet att undervisa i fler ämnen är meriterande. Samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till helhetssyn är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Anställningsform
Medielärare 40% visstidsanställning läsåret 21/22 

Design/bild och form vikariat 50% höstterminen 21, (med chans till förlängning). 

Tjänsterna kan sökas separat eller tillsammans beroende på kvalifikationer. 

 

Tillträdesdag

2021-08-10 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Jon Brooks, enhetschef Kulturskolan, 070519 40 72 
 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-07-23

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf