Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:188

Lärare/ Förstelärare matematik Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

 

Nu söker vi på Laholms kommun en Lärare/ Förstelärare Matematik Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke - Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Beskrivning

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenhet, allaktivitetshus och Komtek.

 

Arbetsuppgifter

Osbecksgymnasiet har åtta nationella program och erbjuder alla matematikkurser som uppbärs inom ämnet. Osbecksgymnasiets elever har god måluppfyllelse, men det finns alltid utvecklingsområden att fördjupa sig inom. Under innevarande läsår har Osbecksgymnasiet påbörjat ett projekt tillsammans med kommunens grundskolor i syfte att öka samarbetet mellan skolformerna. Osbecksgymnasiet lägger nu ut en tjänst som kan bli en förstelärartjänst om du har rätt kvalifikationer. Vi ser gärna att du har ett annat ämne i kombination med matematiken. Meriterande är om du har behörighet att undervisa inom ämnet fysik. Du kommer ingå i det naturvetenskapliga programmets arbetslag och du kommer att ha ett delat mentorskap tillsammans med en av dina kollegor.

 

Denna tjänst kan även sökas av dig som inte uppfyller Skolverkets krav gällande förstelärare. I och med att Osbecksgymnasiet hyser åtta nationella program samt introduktionsprogrammen har vi många matematikkurser att erbjuda.

 

Kvalifikationer     

 

lärarlegitimation i matematik på gymnasienivå

 

Du kan formellt visa upp att du uppfyller Skolverkets krav gällande förstelärare:

.                     har en lärarlegitimation som är utfärdad av Skolverket senast den dag hen blivit förstelärare

.                     kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom en eller flera anställningar inom skolväsendet. Kravet kan anses uppfyllt även om undervisningen har skett som obehörig, på fritidshem, eller på deltid.

.                     har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen

.                     bedöms av huvudmannen som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

Du har intresse för och förmåga att leda ungdomars utveckling. Du känner ett stort engagemang för att arbeta med ungdomar och har god samarbetsförmåga både externt och internt.

 

Du är kreativ och lösningsfokuserad och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov.

 

Som person har du en utpräglad samarbetsförmåga, stort engagemang och tålamod. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Det är meriterande om du har behörighet i ämnet fysik på gymnasienivå.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 100 % ferietjänst

 

Tillträdesdag

16 augusti 2021 eller efter överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Carl Lundgren, rektor Osbecksgymnasiet.

Mail: carl.lundgren@laholm.se

Telefon: 0766986485.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15000

 

Sista ansökningsdag

2021-08-09

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Visa annons som pdf