Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Hälsoutvecklare till Örnahallens Hälsocenter
Hylte:2021:95

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsuppgifter
Som hälsoutvecklare planerar, bedriver, utvärderar och utvecklar du hälsofrämjande arbete både gentemot kommuninvånare och kommunanställda. Du håller föreläsningar, workshops och utbildningar på gruppnivå samt genomför hälsoprofilbedömningar och hälsosamtal på individnivå.
Folkhälsa och ANDTS är områden du värdesätter och ser en naturlig koppling till i det dagliga arbetet.

Tillsammans med din chef och övriga medarbetare driver och utvecklar du verksamheten på Örnahallens Hälsocenter.
Tjänsten innefattar utöver hälsoutveckling även att leda gruppträningspass, genomföra gymvisningar, badbevaka och städa samt att arbeta i receptionen på Örnahallens Hälsocenter.


Kvalifikationer
Du ska ha högskole-/universitetsutbildning inom hälsoområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du är utbildad hälsoprofilbedömare med praktisk erfarenhet. Utöver detta är det meriterande med någon form av instruktörs-, PT-eller coachutbildning samt erfarenhet av att leda och planera träningspass och aktiviteter.

Vi söker dig som är driven och van att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett stort engagemang i hälsofrågor och kan förmedla detta på ett entusiasmerande sätt!
Du är en lojal lagspelare med stor vilja att ta eget ansvar. Du känner dig trygg med att hålla i såväl föreläsningar för både mindre och större grupper som individuella hälsosamtal. Ditt kundfokus är starkt, du har ett positivt bemötande och du har lätt för att skapa förtroende och inspirera människor i din omgivning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga personligt brev och CV.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning
Heltid 100%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Sept/okt eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-08-15

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Johannes Hjelte, Fritids- och folkhälsochef: 0345-180 44
Kommunal exp. Hylte Facklig representant: 0345-181 98


Övriga upplysningar
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf