Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Fritidsledare till vår verksamhet i Hylte kommun
Hylte:2021:96

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning
Som fritidsledare i Hylte kommun är du ansvarig för att planera, genomföra och utveckla verksamheten i enlighet med verksamhetsplanen. Den utarbetas av dig som fritidsledare tillsammans med kollegor och ansvarig chef. I dialog med ungdomarna planerar och genomför du sedan aktiviteter i linje med verksamhetens mål. Alla fritidsledare har sitt kontor på Hylte fritidsgård i Hyltebruk.

 

Då vi vill att verksamheten ska attrahera ungdomar med olika intressen är det viktigt att du aktivt skapar kontakter i närområdet som kan gynna bredden i verksamheten, utöver detta ska det ske en löpande omvärldsbevakning.

 

Ett viktigt fokus för dig blir att se till att alla deltagande ungdomar känner sig trygga och välkomna. Du skall fungera som inspiratör och god förebild samt verka för delaktighet och inflytande.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv, initiativrik, strukturerad och van att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang i frågor som rör ungdomars delaktighet och fritid, vilket du kan förmedla på ett entusiasmerande sätt. Du är lyhörd och prestigelös och du har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer hos människor i din omgivning utifrån din professionella roll. Du är trygg i dig själv och anser att allas lika värde, oavsett bakgrund, är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Du har en fritidsledarutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer vara av värde för verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Vidare har du körkort och goda datorkunskaper samt vana att hantera sociala medier då det är den främsta informationskanalen till våra ungdomar.

Bifoga personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Vikariat from september 2021 tom 10 juli 2022

 

Omfattning
75%

Arbetstiden är förlagd till dag, eftermiddag och kväll (ej helg)


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
September eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-08-15

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Johannes Hjelte, Fritids- och folkhälsochef; 070-816 56 44 / 070-226 58 33, johannes.hjelte@hylte.se

 

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98


Övriga upplysningar
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf