Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:198

 

Administrativ assistent, vikariat

 

Nu söker vi på Laholms kommun en administrativ assistent i händelse av ordinarie befattningshavares studieledighet.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Båstadsvägen 7A är ett särskilt boende i Våxtorp med två avdelningar, 20 boende på vardera avdelning. Vi arbetar utifrån Laholms kommuns värdegrundsord glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi är en arbetsgrupp som delar mycket skratt och glädje. Som assistent hos oss på Båstadsvägen 7A kommer du ha ett nära samarbete med enhetschefen. 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta med schemaplanering samt att bemanna vid ordinarie personals planerade, oplanerade frånvaro samt vid utökade behov. Du kommer även arbeta med att koordinera, samordna, boka och planera möten och utbildningar. Planera introduktion till nyanställda och personlgruppen. Ansvara för protokollföring under möten. Ansvara för uppdatering av dokument och presentationer. Hantering av faktura, tidrapporter, anställningsavtal och resekostnader. Hantera behörigheter och information i olika arbetsverktyg. Samverkan emellan olika professioner så som ekonomienheten.

 

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning inom handel och administration eller ekonomiprogrammet, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som administrativ assistent arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen med de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom Word, Excel etc.

Vi ser positivt på om du sedan tidigare har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Givetvis har du erfarenhet av arbete i datormiljö och önskvärt är om du arbetat i ekonomi eller löneadministrativa program. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Önskvärt om du har erfarenhet kring bemanning och schemaplanering samt tidigare arbetat med Heroma.

 

 

Anställningsform
Vikariat t o m maj 2022 med möjlighet till förlängning.

Sysselsättningsgrad 75%.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Enhetschef Tina Westman

0738680042

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-08-02. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

 


Visa annons som pdf