Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Hylte kommun söker kontorschef (motsvarande förvaltningschef) till Omsorgskontoret

Hylte:2021:122

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med och delta i kommunens utvecklingsarbete.

Du kommer att leda och utveckla Hylte kommuns Omsorgskontor där fokus ligger på att erbjuda medborgarna förstklassig service inom bland annat äldreomsorg, socialpsykiatri, daglig verksamhet, personlig assistans m.m.

 

Du kommer att vara en del av kommunens ledningsgrupp och därigenom att rapportera till kommunchefen samt till Omsorgsnämndens ordförande. Du kommer att verkställa de politiskt angivna målen inom omsorgssektorn.

 

Du kommer att leda ett kontor med drygt 400 medarbetare fördelat på 14 olika enheter. Ditt uppdrag består av att leda och utveckla kommunens omsorgskontor. Du ansvarar för att verksamheten följer uppsatta mål, arbetar resultatinriktat och bidrar till en fortsatt teknik- och digitaliseringsutveckling i verksamheten.

 

För oss är det viktigt att varje medarbetare känner stolthet och framtidstro i sitt uppdrag och tillsammans verkar för att skapa bästa förutsättningar för hela Hylte kommun.

En stor vilja och förmåga att skapa ett för helheten positivt resultat är en grundförutsättning.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom vård, omsorg alternativt ledarskap/management. Du som söker har långvarig chefserfarenhet inom vård, omsorg, socialtjänst eller dylikt arbete. Du har god erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör ha tidigare erfarenhet av att vara chef över andra chefer/verksamheter.

 

Du förväntas ha erfoderliga kunskaper inom för omsorgssektorn relevant lagstiftning som SoL och LSS, samt även erfoderliga kunskaper inom ekonomi, arbetsmiljö och arbetsrätt.

 

 

Ledarskap
I Hylte kommun har vi ett relationsinriktat och modernt ledarskap där individer utvecklas och känner meningsfullhet. I vårt ledarskap går medarbetarskap och chefskap hand i hand. Vi skapar varandras förutsättningar och vi utgör tillsammans ett gott föredöme som inspirerar och motiverar. Allt byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet.

Du som ledare

  • Är ett gott föredöme.
  • Visar personlig omtanke.
  • Inspirerar och motiverar.
  • Är nyfiken och vågar prova nytt.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare.

Omfattning
Heltid.

Lön
Individuell lönesättning.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.  

Sista ansökningsdag
2021-10-15.

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Upplysningar

Emma Gröndahl, kommunchef.

Annika Åkesson, Vision Hylte.

Katja Larsson, Akademikerförbundet-SSR Hylte.
Samtliga ovanstående nås via Kontaktcenter på tel: 0345-180 00.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf