Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:253

Undersköterska till Hemtjänsten, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en poolundersköterska till hemtjänst område 5, Våxtorp och Ränneslöv.  

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Hos oss arbetar vi med brukaren i fokus. Vi är flexibla och lösningsfokuserade, jobbar självständigt men främjar ett gott teamarbete. I teamet hjälps vi åt, vi har ett gott bemötande och ser möjligheter tillsammans. Vi står för Laholms kommuns värdegrund och ser oss själva som representanter för arbetsgivaren Laholms kommun. När du jobbar som pool har du ett fast schema men arbetspasset kan utföras antingen i Våxtorp eller Ränneslöv beroende på om någon är sjuk.

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemtjänsten utför du omvårdnad och sjukvård för äldre, rapporterar och dokumenterar. Du genomför även vissa typer av hushållsarbete och du arbetar till stor del i brukarens hem, utefter biståndsbedömda insatser.

 

Arbetstiden är dag, kväll och varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet, eller likvärdig utbildning. Du ska ha godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk, samt samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

 

Att kunna cykla är ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse

 

Upplysningar
Jessica Fetahi, enhetschef Hemtjänst Område 1, 072-571 72 15

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-10-15

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf