Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:254

Teknisk förvaltare till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun, Kultur- och utvecklingsförvaltningen en Teknisk förvaltare till fritidsenheten.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Om Kultur- och utvecklingsförvaltningen

Kultur- och utvecklingsförvaltningen leds av förvaltningschefen som organiserar ansvarsområdet i tre verksamheter: Frivilliga skolformer, Arbetsmarknad samt Kultur och fritid. Inom varje verksamhetsområde finns fyra till fem enheter.

 

Kultur- och fritidsverksamheten

Kultur- och fritidsverksamhetenbestår av enheterna Fritid, Kultur & Turism samtBibliotek,och omfattar ca 60 medarbetare.Verksamheten bedrivs i huvudsak med utgångspunkter i noderna Folkhälsocentrum, Teckningsmuseet ochStadsbiblioteket men i och mednärbiblioteken och verksamhetens ansvar för idrotts- och fritidsanläggningar, kulturbyggnader med mera ansvarar verksamheten för ett omfattande fastighets- och lokalbestånd.   

 

Kultur- och fritidsverksamheten ämnar genom inrättande av denna nya tjänst ta ett helhetsgrepp över sina lokal- och anläggningsfrågor som omfattar såväl de anläggningar och lokaler som kultur- och fritidsverksamheten själva disponerar liksom de som hyrs ut, arrenderas eller upplåts till föreningar och övriga civilsamhället.

 

Tjänsten ligger organisatoriskt under Fritidschefen, Fritidsenheten.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

I dialog med föreningar och civilsamhälle uppdatera och aktualisera befintliga nyttjanderättsavtal. Upprätta nya avtal vid behov. Skapa rutiner för, samt genomföra okulära besiktningar på samtliga fastigheter som omfattas i avtalen samt grovt uppskatta statusen och eventuella renoveringsbehov.

 

Bedöma skick och renoveringsbehov av Fritidsenhetens lokaler och idrottsanläggningar, slingor, leder och sjöbadplatser. Upprätta samt följa upp underhållsplaner.

 

Projektleda, eller företräda Kultur och fritidsverksamhetens enheter i byggprojekt, i samverkan med Kommunfastigheter, Samhällsbyggnadsförvaltning samt externa aktörer.

 

Eventuellt andra arbetsuppgifter som bestäms i dialog med fritidschefen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en Högskole- eller yrkeshögskoleexamen med inriktning som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten, till exempel teknisk förvaltare, byggprojektledare, byggingenjör etc.

Du har erfarenhet av att bedöma underhålls- och renoveringsbehov, projektledning, uppföljning och dokumentation.

 

Körkort B är ett krav.

 

Övriga kompetenser

Vi söker en pragmatisk, lösningsfokuserad, kollega som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du uppskattar ett uppsökande arbetssätt och att bygga goda relationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast, enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Fritidschef

Mats Altemyr

070-920 20 16

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-10-15

Intervjuer är planerade att genomföras under v 42 och 43.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Kvällstjänstgöring kan förekomma.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf