Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:257

Undersköterskor till Hemtjänsten - Skottorp/Mellbystrand, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun två engagerade undersköterskor till hemtjänsten i Laholms kommun.

 

Är du en undersköterska som söker nya utmaningar? Då är du välkommen med din ansökan till oss i Hemtjänst område 3 – Skottorp/Mellbystrand

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter
Vi utför både service- och omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggarnas beslut, samt delegerade HSL insatser efter ett nära samarbete med sjuksköterska och rehab personal i området.

 

Som undersköterska hos oss kommer du att vara kontaktman till några av våra brukare, vilket innebär att det är du som ser till att brukarens vardag fungerar efter dennes behov. Det är också du som håller genomförandeplanen uppdaterad och aktuell. Utifrån vår värdegrund arbetar vi för att våra brukare ska ha en god livskvalitet. Vi arbetar alltid med brukaren i fokus och där samarbete och ansvarstagande är nyckelord. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. B-körkort.

 

Det är viktigt att du är lyhörd för brukarnas behov, ansvarstagande och flexibel i ditt arbete. Vi ser gärna att du har ett hälsotänk och är mån om att ta hand om dig själv.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Pia Sediger, enhetschef, 072-544 59 01

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-10-15

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf