Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Undersköterska till ordinärt boende Hylte
Hylte:2021:131


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.

                  

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp till omsorgstagare i ordinärt boende i Hylte.

 


Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där du skapar en god vardag för den enskilde genom vård, omsorg och service utifrån individuella behov och önskemål. Det kan handla om att hjälpa till med av- och påklädning, förflyttningar, personlig omvårdnad, städning eller tvätt och inköp. Du kommer att ha meningsfulla arbetsuppgifter där din insats ger andra människor en högre livskvalitet. Att arbeta inom omsorg i ordinärt boende (hemtjänst) är ett engagerande arbete med frihet under ansvar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet inom vård- och omsorgsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. Du har ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och situation. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god samarbetsförmåga och ha ett flexibelt förhållningssätt.

 

Arbetet innebär mycket resor mellan omsorgstagares hem varför B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet

Vikariat tom 31 oktober 2022 med eventuell möjlighet till förlängning

 

Omfattning

75%

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2021-10-24

 


Upplysningar

Marianne Hökerud, enhetschef omsorg i ordinärt boende Hylte 0345-184 52

Kommunal expedition Hylte, facklig representant 0345-181 98

 

 

Övriga upplysningar

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf