Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Timvikarier till LSS och Socialpsykiatri i Hylte kommun
Hylte:2021:133

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom LSS och Socialpsykiatri.


Arbetsbeskrivning
Att arbeta som timvikarie inom LSS och Socialpsykiatri i Hylte kommun handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis hjälp med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, födo- och medicinintag och fritidsaktiviteter. Du ska också ge ett aktivitetsinriktat stöd i vardagen. Tiderna är både under dag- kvälls- och nattetid alla dagar året om. Nattpassen består antingen av sovande jour eller vaken natt utifrån behov.

Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med brukarna utifrån deras omsorgsbehov samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Personlig lämplighet väger tungt.


Kvalifikationer
Du ska ha en grundutbildnig från gymnasiet med barn- och fritidskompetens alternativt undersköterskekompetens eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har stödpedagogutbildning inriktning mot funktionshinder eller psykiatri. Arbetet innebär även att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

 

Du ska ha kunskap inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik, tecken som stöd och hur man arbetar med personer som har utåtagerande beteende.

 

Vi har som krav att du har körkort B då vi ibland använder bil och buss i tjänsten.

 

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen www.polisen.se
Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform
Anställningen är intermittent och avser endast tjänstgöring vid varje bokat tillfälle av arbetsgivaren. Efter varje arbetspass är anställningsförhållandet avslutat.

 

Omfattning

Efter behov i verksamheterna. Rekrytering kommer att ske löpande under tiden så skicka in din ansökan snarast möjligt.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2021-10-31
Rekrytering kommer att ske löpande.

 

Upplysningar
Annika Svenhag-Månsson, Enhetschef, 073-147 25 14

Carina Unnersjö, Enhetschef, 073-371 83 37

Helena Nilsson, Enhetschef, 073-371 83 38¨

Linda Snygg, LSS-administratör, 073-371 81 70

 

Facklig representant Kommunals expedition, tfn 0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf