Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:266

Administrativ assistent till äldreomsorgen, Tangon, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en administrativ assistent till Tangon inom äldreomsorgen.

 

Tangon är ett särskilt boende beläget i Laholm. Brukarna på Tangon ska ha ett gott liv och leva livet hela vägen. Genom att få vara delaktig och huvudpersonen i sitt egna liv, skapas det individuella lösningar utefter varje brukares enskilda behov.

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba hos oss som assistent. Jobbet innebär att du är spindeln i nätet på Tangon och ett administrativt stöd till enhetschefen. För att fungera i rollen behöver du ha en utpräglad samarbetsförmåga och servicekänsla.


Kvalifikationer
Vi ser att du har en gymnasial utbildning inom handel och administration eller ekonomiprogrammet, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.


Som assistent på Tangon arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen med de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom Word, Excel etc.
Då arbetet kräver flexibilitet att kunna stödja andra verksamheter är en förutsättning att du har körkort.

Vi ser positivt på om du sedan tidigare har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Givetvis har du erfarenhet av arbete i datormiljö och önskvärt är om du arbetat i ekonomi eller löneadministrativa program, till exempel Heroma eller Visma.

 

Som person ser vi att du är flexibel och har en god förmåga att se lösningar. Du är en god representant och har ett trevligt bemötande. Vi förutsätter att du är strukturerad och noggrann och att du kan uttrycka dig i såväl tal och skrift. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, deltid 75 %


Tillträdesdag

2022-01-03

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Sandra Östlund, Enhetschef, 0725223438

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2021-10-31
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf