Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2021:270

HR-konsult till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en HR-konsult till verksamheten för HR och lön.

 

Har du ett stort samhällsengagemang? Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation med korta beslutsvägar nära förtroendevalda och kommunledning? Ja, då har vi en spännande, intressant och rolig tjänst att erbjuda!

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen
Befattningen är placerad inom verksamheten för HR- och lön med HR-chef som närmaste chef.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team inom verksamheten för HR- och lön, bestående av HR-konsulter, systemförvaltare, HR-administratör, lönekonsulter och även en bemanningsenhet. Totalt är vi 25 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

 

Tjänsten som HR-konsult innebär att du kommer att ha ditt huvudsakliga arbetsområde inom ledarskapsfrågor men tjänsten innebär även operativt arbete såsom konsultativt HR stöd till chefer och att självständigt driva processer inom HR området i förvaltningsspecifika frågor.

 

Arbetsuppgifterna är omväxlande och alltid med Laholm kommuns invånares och medarbetares bästa i fokus. Vi arbetar med ledarskapsmodellen Utvecklande ledarskap som kännetecknas av att ledarna uppträder som föredöme och lyfter upp samt agerar utifrån vår värdegrund Glädje, Mod, Delaktighet, Engagemang och Gott föredöme.

 

Kvalifikationer

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med HR- inriktning, beteendevetare eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare så har du några års erfarenhet av att ha arbetat med ledarskaps- och HR-frågor både strategiskt och operativt och har förståelse för de utmaningar som chefer möts av och kan behöva stöd i.

 

Du har förmåga och erfarenhet av att skapa goda relationer och kommunicera situationsanpassat. 

Du är inlyssnande, lösningsfokuserad och engagerad. Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha förmåga att finna nya angreppssätt och vara förändringsbenägen. Har du dessutom lätt till skratt och en stor portion humor är det ett ytterligare plus! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV där du beskriver hur du skulle ta dig an tjänsten.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Malin Sörensen, HR-chef, 0430-152 42

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2021-10-25

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf