Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Sjuksköterskor till Hylte kommun

Hylte:2022:15

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vi söker nu kollegor som vill ingå i ett sjukskötersketeam som kännetecknas av ett gott samarbete, hög kompetens och ett kontinuerligt utvecklingsarbete.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett HSL team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter samt fysioterapeuter. I Hylte kommun möter du som sjuksköterska patienterna i både hemsjukvård och särskilt boende. Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterske-uppgifter inom HSL, t.ex. läkemedelshantering, såromläggningar, injektioner, dialys, infusioner, skötsel av centrala infarter, vård i livets slut, mm. I tjänsten ingår att ansvara för det dagliga systematiska planeringsarbetet, uppföljningar och samarbete med andra professioner som berör patienten. Du ger stöd och handledning till omvårdnadspersonalen.

Du har möjlighet att påverka din arbetstid då vi jobbar med person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår.

 

Kvalifikationer

Arbetet inom den kommunala hälso- och sjukvården är både spännande, stimulerande och utmanande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet. Varför inte ta chansen att prova om arbete i hemsjukvård är något för dig!

 

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Har du specialistutbildning till distriktssköterska eller vård av äldre är det meriterande.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav


Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidaretjänst på heltid.

 

Omfattning

Heltid 100%

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag

2022-05-29

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Upplysningar
Gunilla Lundberg Enhetschef

0345-182 63

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf