Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:121

Yrkeslärare Industriprogrammet Vuxenutbildningen, Campus Laholm

Nu söker vi på Laholms kommun en yrkeslärare till Industriprogrammet på Vuxenutbildningen, Campus Laholm!

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentra finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie- och yrkesvägledning och aktivitetshus samlat.

Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsförvaltningen och vi bedriver kurser på grundläggande och gymnasial nivå, gymnasiala yrkes- och lärlingsutbildningar, Lärvux samt i svenska för invandrare. Vi har ett tätt samarbete med gymnasieskolan och hjälps åt i det dagliga arbetet.

Vi har även olika former av uppdragsutbildningar i nära samarbete med Laholms näringsliv.

Industriprogrammet är en del av Teknikcollege Halland.

 

Arbetsuppgifter

Du undervisar i kurser på Industriprogrammet på både Vuxenutbildningen och ungdomsgymnasiet. I uppdraget ingår planering, genomförande och bedömning av moment i kurserna inklusive uppföljning av APL. Tjänsten innebär ett nära samarbete med både elever och pedagoger för att erbjuda våra elever bästa förutsättningarna för sina studiemål. Även undervisning riktat mot ungdomsgymnasiets teknikprogram skulle kunna förekomma.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig med yrkeslärarexamen och behörighet att undervisa inom industritekniska ämnen eller har stor erfarenhet av arbete inom industriteknik och ett intresse av att dela med dig av din kunskap.

 

Fördjupade kunskaper inom konstruktion eller teknik är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsfokuserad, van att ta egna initiativ och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du är tydlig.

 

Körkort är ett krav.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, att du uttrycker dig väl i tal och skrift och ser digitala verktyg som självklara arbetsredskap.

 

Bifoga personligt brev, CV och eventuell lärarlegitimation

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

Semestertjänst


Tillträdesdagen

2022-08 -09 eller enligt överenskommelse

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Ida Axelsson, rektor Vuxenutbildningen, 076-696 6376

Annika Larelius, bitr. rektor Vuxenutbildningen, 070 – 339 52 43

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022 – 05 - 22

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

 


Visa annons som pdf