Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:6

Personalpool till Bemanningsenheten, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun fyra medarbetare till bemanningsenhetens personalpool.

Som medarbetare i personalpoolen har du i uppdrag att arbeta som resurs i äldreomsorgens verksamheter via bemanningsenheten.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Detta symboliseras av vår logotyp där hav möter land. Med en blå båge för bukten, en vit bågformad vattenlinje för stranden och ett grönt bälte för inlandet vill vi förmedla kommunens attraktiva sidor.

Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Som anställd i bemanningsenhetens personalpool innebär det att din arbetsplats är flexibel för arbetspasset. Du kommer att arbeta både inom hemtjänst samt på särskilda boenden inom kommunen.

 

Värdegrunden inom äldreomsorgen fokuserar på självbestämmande, bemötande, insatser av god kvalitet, trygghet, meningsfullhet, sammanhang, individanpassning och delaktighet samt respekt för privatliv och personlig integritet.

 

Känner du att detta är något du vill jobba efter? Sök till oss redan idag!

Vill du läsa mer om hur vi arbetar med vår värdegrund kan du göra det här: https://www.laholm.se/stod-och-omsorg/seniorer/aldreomsorgens-vardegrund-ej-klar/

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer i din roll att ersätta medarbetare vid frånvaro och vid behov av extra personal i verksamheten.

 

Arbetet inom särskilt boende och hemtjänst innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i eget boende eller i särskilda boendeformer. Du hjälper bland annat till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt dokumentation.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. För att bli aktuell för tjänsten behöver du ha minst 4 års dokumenterad erfarenhet inom vård och omsorg, gärna både inom hemtjänst och särskilt boende.


Arbetet innebär att du ska kunna arbeta självständigt och ha en god samarbetsförmåga, det ställer höga krav på flexibilitet och initiativförmåga.

 

Arbetet innebär att du är i nära kontakt med brukarna därav ser vi att du som person är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska ha fyllt 18 år. Du kan uttrycka dig i svenska språket både i tal och skrift.

 

B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse.


Upplysningar
Sandra Östlund, Enhetschef Bemanningsenheten telefon: 0765167841

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-09-30

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 


 

 


Visa annons som pdf